Danmarks akvarium flytter i nye lokaler

Det er ikke mange dage siden at det nye Danmark akvarium eller Den Blå Planet som det rettelig hedder, slog dørende op for deres helt nye lokaler. Som ”fiskeelsker” var vi naturligvis til stede og lad os sige det med det samme – det er nogle fantastiske omgivelser fiskene nu kan svømme rundt i.

Det er så vidt vides første gang at et så stort akvarium pakkes ned og flyttes til en ny lokation. Flytte arbejdet er dog kun en brøkdel af det, der er sket. Udvalget er fisk er vokset betragteligt, da der er blevet meget mere plads at boltre sig på. Ind i Den Blå Planet er blandt andet også flyttet hajer.

Vi har været i det gamle Danmarks akvarium mange gange og tiden var efterhånden løbet fra stedet. Derfor er det i dag glædeligt at private, skoler og andre institutioner i dag kan invitere familie, venner og elever på besøg i Nordens største – og efter vores mening – også et af de bedste akvarier i Europa.

Den Blå Planet byder på store oplevelser for både børn og voksne. Omgivelserne er fremragende og der er nok en medarbejder i en virksomhed, der er jaloux på de arbejdsomgivelser. Som medarbejder i Den Blå Planet, kan man vidst ikke bede om en bedre arbejdsplads. Masser af flotte og farvestrålende fisk, højt til loftet og et klima og en atmosfærer der bare oser af en god stemning. Bedre bliver det ikke!

Gode links om Den Blå Planet:
http://www.denblaaplanet.dk/
http://videnskab.dk

Til dig der også leder efter nye lokaler:
http://www.lintrupnorgart.dk/

Rigtig god tur i Den Blå Planet!

Dette indlæg blev udgivet i Andet og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *