Hvilket job passer til mig?

Mange danskere er de seneste par år blevet nødt til at forholde sig til, hvilket job der passer til dem. På grund af den økonomiske krise, har mange mistet deres job, hvilket har medført at de skulle ud på jobmarkedet igen, for at finde et nyt arbejde. Mange har fundet en lignende stilling, men der er også mange der har benyttet ”muligheder” til at finde et helt andet job.

Et eksempel på dette er skolelæren, der brænder for undervisning, men gerne vil have nye udfordringer og derfor søger et job som underviser indenfor IT verdenen. Sådanne tilfælde er der mange af og selvom mulighederne er mange, så kan det være svært at finde de rette.
Til at starte med, er det en god ide at søge inspiration hos venner/ familie, netværk, på internettet samt låne bøger på biblioteket. Ved at få så mange ideer som muligt, vil man nemlig ret hurtigt finde ud af, hvad der interesserer en og hvad der ikke gør.

En anden effektiv mulighed er også, at opsøge en jobkonsulent, som allerede ved en masse om jobmulighederne f.eks. indenfor IT jobs. Det koster nogle penge, men det kan være en rigtig god hjælp til dig. Hvis du er helt på bar bund er det dog en god ide, at undersøge mulighederne inden du konsulterer en jobkonsulent, da du derved er bedre rystet til at klæde konsulenten på til at hjælpe dig i din videre søgning på dit kommende drømmejob.

Dette indlæg blev udgivet i Andet. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *