Revision af virksomhedsregnskab?

En revisor er en person, som kan kontrollere virksomhedsregnskaber.

Når du er iværksætter har du måske behov for revisor assistance med bogføringen og årsregnskabet.

Ejer du et aps findes der krav om at lave et årsregnskab, hvilket er godt at få gennemgået af en revisor.

En revisor kan også hjælpe ved opstart af virksomhed.

Samtidig er en revisor samfundets uafhængige vagthund og er den der kontrollere at regnskaberne er retvisende og at virksomheden ikke snyder.

Flere mindre selskaber og butiksindehavere vælger lokal revisor.Lokal revisor er oftes en del af store revisions virksomheder, men tilhører indenfor et område. Der kan være flere fordele ved at vælge en revisor som er tilknyttet et lokalområde. Nogle fordele er, at man kan få god service samt en revisor der har erfaring med de lokale forhold. Dette giver produktiv sparring, der tager udgangspunkt i de lokale omgivelser.

Ønsker du at finde en lokal revisor i dit lokalområde, kan dette gøres ganske simpelt på nettet. Søger du revisor i Aarhus kan du finde en revisor som er tilknyttet området her.

revisorer har to hovedet områder:

Revision samt Rådgivning

Revision

Her er der tale om den gængse virksomheds revision som drejer sig om at være garant for, at virksomhedens regnskab giver et “præcist gengivelse” af virksomhedens økonomiske fundament.

Rådgivning

Som økonomisk partner og konsulent er det revisors grund opgave at være sparrings partner for virksomheder inden for områder som f.eks. økonomikurser, HR konsulent hjælp, udarbejdelse af forretningsplan og meget andet.

Dette indlæg blev udgivet i Fiskeri nu. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *